وایت ایگل VA358

  • کیفیت
  • استحکام
  • اطمینان
  • کارایی

وایت ایگل VA358 را در کافی شاپ ها، به عنوان دستگاه اسپرسو کارا، مطمئن و بادوام استفاده کنید.

تکنولوژی T3

تضمین ماکزیمم پایداری دمای دستگاه اسپرسو
کیفیت خوب قهوه از طریق دمای صحیح آب خروجی به دست می آید. با تکنولوژی T3 می توان دما را در هر فاز خروجی (منظور عصاره گیری) به طور کامل کنترل کرد. این تکنولوژی توانسته بهترین نتایج را در مقایسه با تست های دیگر در بازار به دست آورد. از این رو، در مسابقات جهانی باریستا از آن استفاده شده است.

تکنولوژی ایزی کریم

تکنولوژی جدید برای کف آوردن سریع و حرفه ای خامه (شیر)
باریستا می تواند به کمک تکنولوژی ایزیکریم، هر زمان که بخواهد کاپوچینوی خامه ای و قهوه با خامه یکدست روی آن تهیه کند.
از این تکنولوژی به عنوان بهترین تکنولوژی برای ساخت قهوه های یکدست (به لحاظ خامه) یاد می شود.
خنک کن لوله بخار (کول تاچ)
یک سیستم ابتکاری که نظافت دستگاه را آسان کرده و خطر سوختگی را از بین می برد.

نظافت ساده تر دستگاه و امنیت بیشتر باریستا.

اهرم جدید کول تاچ (خنک کن) نصب شده در دستگاه وایت ایگل VA358 همواره سرد است (حتی هنگاهی که بخار از آن خارج می شود). این تکنولوژی هر گونه خطر سوختگی ناشی از بخار را برای باریستا از بین برده، و به دلیل اینکه شیر یا خامه چسبندگی به لوله بخار ندارد نظافت دستگاه راحت تر انجام می شود.

کنترل آسان

تمام اطلاعات دستگاه اسپرسو بر روی صفحه نمایش TFT وجود دارد.
باریستا به کمک صفحه نمایش TFT می تواند کنترل کاملی بر دستگاه داشته باشد. او می تواند زمان شات، دمای دم کردن، دمای گروپ، فشار بویلر، پیش تزریق اضافی را ست و کنترل کرده و در نتیجه در انرژی صرفه جویی ایجاد کند.
سیستم اهرم فشار و کشش به باریستا کمک می کند تا بخار را سریع و امن بسازد.

وایت ایگل VA358 در ۲ مدل موجود است:

با تکنولوژی T3 و با تکنولوژی PID تک بویلر (DIGIT)

  • T3
  • ایزیکریم
  • خنک کن
  • گروپ های بلند یا کوتاه