آموزش مهارت های باریستا
مهارت های باریستا (Barista Skills)
پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)
به انتخاب موسسه
4 - 6 نفر
۴ الی ۵ روز
آکادمی سیمونلی ایران
تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶
شماره واتس اپ شمار تماس
- تاریخچه
- نهاد ها و انجمن ها
- مزرعه و مراحل کشاورزی قهوه
- میوه قهوه و روش های مختلف فرآوری
- خانواده قهوه، گونه و زیرگونه ها
- و …
- اسپرسو چیست ؟
- عوامل تاثیر گذار بر اسپرسو ؟
- قهوه اسپرسو ( مفاهیم بلند و سینگل اورجین و اسپیشیالیتی کافی )
- شناخت آسیاب و تنظیم آسیاب
- شناخت اسپرسو ماشین
- آب و کیفیت آب
- مفاهیم؛ ( چنلینگ ، اینفیوژن ، پری اینفیوژن ، پریوتینگ )
- دوزینگ ، تمپینگ و تکنیکال باریستا
- آشنایی با اسکورشیت مسابقات باریستا
- سیکل های عصاره گیری
- مفاهیم و فرمول های اکسترکشن، استرنت و ریشیو
- شیر و شیمی شیر
- منوی کلاسیک باریستا
- شخصیت و آداب رفتاری باریستا
- مدیریت فضای کار ، آشنایی با اصول نگهداری و نظافت محیط کار و تجهیزات
- و …
سرفصل های دوره
مهارت های باریستای پایه و متوسط
Barista foundation & intermediate
گالری تصاویر
تاییده گواهی دوره های آموزشی
همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.