آموزش مهارت های دم آوری
مهارت های دم آوری (Brewing Skills)
پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)
به انتخاب موسسه
4 - 6 نفر
3 الی 4 روز
آکادمی سیمونلی ایران
تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶
شماره واتس اپ شمار تماس
- تایپهای مختلف دم آوری
- بروئینگ ریشیو
- آب و کیفیت آب
- قهوه و کیفیت قهوه در دم آوری
- شناخت آسیاب، انواع آسیاب و سایز آسیاب
- فیلتر
- انواع دم افزار ( گجت یا دیوایس دم آوری )
- آشنایی با مفاهیم، فرمول و چارت های اکسترکشن ، استرنت ، سیکل های دم آوری، فازهای عصاره گیری
- و …
سرفصل های دوره
مهارت های دم آوری
Brewing Skills
گالری تصاویر
تاییده گواهی دوره های آموزشی
همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.