12 مرحله از ایده تا اجرا
- 01استخدام مشاور حرفه ای
- 02تهیه طرح و استراتژی راه اندازی
- 03خرید یا اجاره ملک مورد نظر
- 04تهیه نقشه تاسیسات آشپزخانه
- 05آماده کردن نقشه دکوراسیون
- 06به اجرا درآوردن پروژه تاسیسات و دکوراسیون داخلی و خرید وسایل مورد نیاز آن
- 07خرید وسایل و تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه و نصب آنها
- 08استخدام کارمندان و پرسنل مناسب
- 09طراحی منو غذایی و خرید مواد اولیه برای آن
- 10پخت آزمایشی
- 11آموزش پرسنل و شیوه مشتری مداری و برخورد
- 12راه اندازی و اجرای مراسم افتتاحیه