مشاوره و طراحی

12 مرحله از ایده تا اجرا

  • 01استخدام مشاور حرفه ای
  • 02تهیه طرح و استراتژی راه اندازی
  • 03خرید یا اجاره ملک مورد نظر
  • 04تهیه نقشه تاسیسات آشپزخانه
  • 05آماده کردن نقشه دکوراسیون
  • 06به اجرا درآوردن پروژه تاسیسات و دکوراسیون داخلی و خرید وسایل مورد نیاز آن
  • 07خرید وسایل و تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه و نصب آن‌ها
  • 08استخدام کارمندان و پرسنل مناسب
  • 09طراحی منو غذایی و خرید مواد اولیه برای آن
  • 10پخت آزمایشی
  • 11آموزش پرسنل و شیوه مشتری مداری و برخورد
  • 12راه اندازی و اجرای مراسم افتتاحیه