دوره مهارتهای حسی
مهارتهای حسی ( سنسوری Sensory )
پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)
به انتخاب موسسه
4 - 6 نفر
4 الی 5 روز
آکادمی سیمونلی ایران
تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶
شماره واتس اپ شمار تماس
- آشنایی با مفاهیم دانه سبز
(ورایتی،کراس، هیبرید)
(پراسس ها ) - آشنایی با آفات و بیماریهای گیاه قهوه
- آشنایی و شناخت دیفکت ها
- آشنایی با مفاهیم ( پنل سنسوری، گوستیشن، اورتانیزال و رترونیزال، اولفکشن، ماوس فیل)
- شناخت و آشنایی با انواع فرم کاپینگ
- اتریبیوت های فرم استاندارد کاپینگ SCA
- شناخت و تست اسیدها
- آشنایی و شناخت عطرهای قهوه
- روش های مختلف کاپینگ
- تست های طعمی و شناخت چرخه طعم شناسی
- تمرینات کامل سنسوری( اسیدها، مزه ها، آروماها)
- تمرینات انواع کاپینگ
- تمرینات کاپینگ بر اساس ( پراسس، دیفکت، رست ، ورایتی )
- تانگو آناتومی
- از ادراک تا تفسیر در سنسوری
سرفصل های دوره
مهارتهای حسی
Sensory
گالری تصاویر
تاییده گواهی دوره های آموزشی
همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.