دوره مهارت‌های حسی

دوره مهارت‌های حسی

مهارت‌های حسی ( سنسوری Sensory )


پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)


جواد اکبری


*قهرمان ملی باریستاهای ایران ، آخرین نماینده ایران در مسابقات جهانی قهوه، بیش از ۱۸ سال حضور فعال در صنعت قهوه و هورکا ( هتل،رستوران، کافه ) در ایران، بیش از ۸ سال تدریس در صنعت قهوه



4 - 6 نفر


4 الی 5 روز


آکادمی سیمونلی ایران


تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶


شماره واتس اپ شمار تماس
  • آشنایی با مفاهیم دانه سبز
    (ورایتی،کراس، هیبرید)
    (پراسس ها )
  • آشنایی با آفات و بیماری‌های گیاه قهوه
  • آشنایی و شناخت دیفکت ها
  • آشنایی با مفاهیم ( پنل سنسوری، گوستیشن، اورتانیزال و رترونیزال، اولفکشن، ماوس فیل)
  • شناخت و آشنایی با انواع فرم کاپینگ
  • اتریبیوت های فرم استاندارد کاپینگ SCA
  • شناخت و تست اسیدها
  • آشنایی و شناخت عطرهای قهوه
  • روش های مختلف کاپینگ
  • تست های طعمی و شناخت چرخه طعم شناسی
  • تمرینات کامل سنسوری( اسیدها، مزه ها، آروماها)
  • تمرینات انواع کاپینگ
  • تمرینات کاپینگ بر اساس ( پراسس، دیفکت، رست ، ورایتی )
  • تانگو آناتومی
  • از ادراک تا تفسیر در سنسوری

سرفصل های دوره

مهارت‌های حسی

Sensory

گالری تصاویر

تاییده گواهی دوره های آموزشی

همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.