EN فارسی

آموزش مهارت های دم آوری

آموزش مهارت های دم آوری

  

مهارت های دم آوری (Brewing Skills)

پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)

جواد اکبری

*قهرمان ملی باریستاهای ایران و آخرین نماینده ایران در مسابقات جهانی

4 - 8 نفر

۴ الی ۵ روز

آکادمی سیمونلی ایران

*آدرس : تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶

شماره واتس اپ ۰۹۳۵۹۰۹۷۸۳۷
شمار تماس ۰۹۱۲۲۲۰۷۳۰۷
  • شناخت آفات و بیماری های دانه سبز
  • شناخت دیفکت ها ‘ علت ها و تاثیرات آنها در فنجان ‘
  • جداسازی و گریدینگ دانه سبز
  • شناخت و آشنایی با پروسه ُرست و مراحل آن
  • شناخت و درک حسی پایه در تفکیک و تحلیل عطر و طعم قهوه طبق پروتکل کاپینگ و قهوه آزمایی
  • تایپهای مختلف دم آوری
  • بروئینگ ریشیو
  • آب و کیفیت آب
  • قهوه و کیفیت قهوه در دم آوری
  • شناخت آسیاب، انواع آسیاب و سایز آسیاب
  • فیلتر
  • انواع دم افزار ( گجت یا دیوایس دم آوری )
  • آشنایی با مفاهیم، فرمول و چارت های اکسترکشن ، استرنت ، سیکل های دم آوری، فازهای عصاره گیری
  • و …

سرفصل های دوره

مهارت های دم آوری
Brewing Skills

گالری تصاویر

تاییده گواهی دوره های آموزشی

همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.