آموزش مهارت های دم آوری

آموزش مهارت های دم آوری

مهارت های دم آوری (Brewing Skills)


پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)


جواد اکبری


*قهرمان ملی باریستاهای ایران و آخرین نماینده ایران در مسابقات جهانی



4 - 6 نفر


3 الی 4 روز


آکادمی سیمونلی ایران


تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶


شماره واتس اپ شمار تماس
  • تایپهای مختلف دم آوری
  • بروئینگ ریشیو
  • آب و کیفیت آب
  • قهوه و کیفیت قهوه در دم آوری
  • شناخت آسیاب، انواع آسیاب و سایز آسیاب
  • فیلتر
  • انواع دم افزار ( گجت یا دیوایس دم آوری )
  • آشنایی با مفاهیم، فرمول و چارت های اکسترکشن ، استرنت ، سیکل های دم آوری، فازهای عصاره گیری
  • و …

سرفصل های دوره

مهارت های دم آوری

Brewing Skills

گالری تصاویر

تاییده گواهی دوره های آموزشی

همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.