EN فارسی

آموزش مهارت های باریستا

آموزش مهارت های باریستا

  

مهارت های باریستا (Barista Skills)

پایه و متوسط (Foundation & Intermediate)

جواد اکبری

*قهرمان ملی باریستاهای ایران و آخرین نماینده ایران در مسابقات جهانی

4 - 8 نفر

۴ الی ۵ روز

آکادمی سیمونلی ایران

*آدرس : تهران ، خیابان جمهوری، حدفاصل خیابان فخررازی و خیابان دانشگاه، پلاک ۱۰۰۳ ،طبقه ۶

شماره واتس اپ ۰۹۳۵۹۰۹۷۸۳۷
شمار تماس ۰۹۱۲۲۲۰۷۳۰۷
  • تاریخچه
  • نهاد ها و انجمن ها
  • مزرعه و مراحل کشاورزی قهوه
  • میوه قهوه و روش های مختلف فرآوری
  • خانواده قهوه، گونه و زیرگونه ها
  • و …
  • اسپرسو چیست ؟
  • عوامل تاثیر گذار بر اسپرسو ؟
  • قهوه اسپرسو ( مفاهیم بلند و سینگل اورجین و اسپیشیالیتی کافی )
  • شناخت آسیاب و تنظیم آسیاب
  • شناخت اسپرسو ماشین
  • آب و کیفیت آب
  • مفاهیم؛ ( چنلینگ ، اینفیوژن ، پری اینفیوژن ، پریوتینگ )
  • دوزینگ ، تمپینگ و تکنیکال باریستا
  • آشنایی با اسکورشیت مسابقات باریستا
  • سیکل های عصاره گیری
  • مفاهیم و فرمول های اکسترکشن، استرنت و ریشیو
  • شیر و شیمی شیر
  • منوی کلاسیک باریستا
  • شخصیت و آداب رفتاری باریستا
  • مدیریت فضای کار ، آشنایی با اصول نگهداری و نظافت محیط کار و تجهیزات
  • و …

سرفصل های دوره

مهارت های باریستای پایه و متوسط
Barista foundation & intermediate

گالری تصاویر

تاییده گواهی دوره های آموزشی

همه انسانها برای اشتغال سريعتر، بهتر و موفقتر نياز به مهارت آموزی در رشته های مورد علاقه خودشون رو دارند، آکادمی و مدرسه قهوه سیمونلی در طی چند سال فعالیت مستمر خودش در تهران و بیشتر شهرهای ایران سالیانه ده ها هنرجوی آماده به کار و دوره دیده پرورش داده که برای رزومه این دوستان و ارائه گواهی معتبر که نشان دهنده کسب مهارت لازم برای کار در مجموعه های خوراک و نوشیدنی است، گواهی نامه معتبر با امضا مدرس و مدیریت مجموعه سیمونلی گروپ و ساین کمپانی سیمونلی ارائه میکند که در باکس زیر میتوانید با جستجو کد رجیستری روی گواهی تاییدیه سایت رو هم ببینید.